Thievery Corporation@Oasis Beach

Тhievery Corporation идват на морето със специален ди-джей сет на залез слънце

 

Rob Garza от култовото лаундж дуо идва за безплатно плажно парти на 29 юли на Oasis Beach по покана на EventEase и клуб Delete

На 29-ти юли клуб Delete, разположен върху златистия пясък на Oasis Beach в  Лозенец, ще бъде домакин на  голямо плажно Grolsch Pop Up парти, на което ще изпратим слънцето и ще посрещнем нощта с уникална селекция от реге, дъб, боса нова, асид джаз и лаундж музика. Специално от Ibiza пристига Rob Garza, който е съосновател и половината от америкаското диджейско дуо,  познато в цял свят под  името  Thievery Corporation. Събитието ще стартира в рания следобед и ще е с вход свободен, но само за лица навършили 18 години. Заради големия интерес  организторите ще изградят и открити плажени барове само за коктейли, на който ще може да опитате освежаващия коктейл на Absolute Greyhound.

През далечната 1995 г. Роб Гарза и Ерик Хилтън се събират във Вашингтон в малко импровизирано студио разположено на улица номер 18 и не след дълго  успяват да запишат първия си студеин албум „Sounds from Thievery Hi Fi“ . От този момент до сега дуото не спира да работи с уникална селекция от  гост вокалисти, музиканти и артисти, с което успяват всеки път да  превърнат албумите си The Richest Man in Babylon, The Cosmic Game, Radio Retaliation и последния излязъл през 2011 Culture of Fear, в приятна изненада за своите фенове,  а тях самите в кралете на лаундж музиката.

Но какво да очакваме от представянето на Роб Гарза на 29 Юли ? Без съмнение ще станем свидетели на покоряването на нови музикални територии, защото в последно време той надгражда типичното за Thievery Corporation спокойно лаудж звучене със силен парти заряд, включващ елементи от модерно диско, космическо буги и дийп хаус.

Разбира се, българската публика ще се наслади и на познатата и любима смесица от дъб, ейсид джаз, реге, индийска класическа музика, азиатски и бразилски мотиви, съчетани и преплетени в уникален авторски стил на Тивъри.

 

Дата: 29.07.2012

начало: 16.00

край: 24.00

място: Oasis Beach , Lozenetz, beach club Delelte

вход свободен

18+

 

 


468 ad