Ninja Tune XX

 

Вечерта NINJA TUNE XX ще се проведе в  новооткрития клуб MixTape 5

 

Продължително музикално пътешествие очаква феновете на  Dj Vadim, Daedelus и TokiMonsta, дошли да отпразнуват 20-тия рождения ден на лейбъла 

По малко от две седмици остават до честването на 20-та годишнина от основаването на култовия музикален лейбъл NINJA TUNE в България.  По покана на  EventEase и ирландското уиски Bushmills на 24-ти февруари (четвъртък) в София ще пристигнат руски и американски “нинджи” от лейбъла -  Dj Vadim, Daedelus и TokiMonsta.

  

Партито, първоначално замислено да се състой във Военния клуб, ще се проведе в новооткрития клуб MixTape 5, намиращ се в подлеза под Моста на Влюбените, НДК. Това ще позволи на организаторите да предоставят на ценителите на лейбъла, по-продължително музикално изживяване и по-комфортна обстановка за парти. Клубът е с капацитет от 700 човека.

Всички закупени билети ще важат без презаверка !

Партито ще стартира в 20:00 часа с подгряващ сет на български DJ, чието име ще стане известно в началото на следващата седмица. От 21:30 е лайвът на TokiMonsta, след което Daedelus ще излезе на сцената с чудатите си синтезатор и семплери за да представи пред българската публика новия си албум „Bespoke“, който Ninja Tune ще издаде през април.

Емблематичният хип-хоп и фънк ди-джей DJ Vadim ще поведе гостите в нови музикални измерения след 23:30 часа, чак до когато той прецени да спре, а събитието ще приключи  със сет на български диджей.

Билети: Предварителна продажба на цена 20 лв. до 23.02.2011 в мрежата на  EVENTIM.BG (магазини Германос, Офис 1, Мултирама, Технополис, Пикадили, ОМV и др). Цена на билета на 24.02.2011 и на място: 25лв.

Възрастово ограничение: 18+


468 ad