Ladi 6 – HipHop and Soul Band from New Zeland

Хип- хоп и соул магьосницата Ladi 6 за първи път у нас на Петък 13-ти!

В първия за годината “фатален’” петък 13-ти, който ще е през месец септември, EventEase има удоволствието да предостави възможността на българските меломани да бъдат омагьосани от свежия соул и хип-хоп на новозеландската банда Ladi 6.

Каролине Тамати и Брент Паркс са хората, които в продължение на няколко години създават автентичен музикален микс от страстни вокали и дълбоки бийтове далеч от комерсиалния мейнстрим на Европа и Америка. С цели три албума зад гърба си -Time is Not Much – 2008” , “The Liberation Of… – 2011”, и най-новият ”Automatic”, който излиза на 23 август тази година, ще се качат на сцената на клуб Мixtape 5, като част от музикалната платформа My Beat на Ballantine’s.

Социално отговорните им текстове, изпълнени с вълшебен тембър, носят на Ladi 6 любовта на международната ъндърграунд публика и прозвището „Новозеландската Ерика Баду”. Музикантите имат успешни парчета съвместно с денс дуото Shapeshifters и фънк гуруто Fred Freddy’s Drop, както и колекция от престижни награди като „Най-добра соло изпълнителка” и „Най-добър хип-хоп албум” на Новозеландските музикални награди през 2011-та година.

Какво ще се случи на 13-ти септември в София? – Магия, но която със сигурност не е фатална.

I can feel the heat of your breath exposure” (Ladi6 – Ikarus) ще изпее нежно соул певицата на българските си почитатели, за да им припомни, че понякога е достатъчно да затвориш очи и да се потопиш в музиката, за да повярваш, че всичко ще бъде наред. И всичко това с подкрепата на холандската бира Grolsh, която винаги стои зад незaвисимите артисти по света.

По-долу може да чуете едни най-добрите парчета на Ladi 6, които несъмнено ще ви заредят със свежо и позитивно настроение в дните на августувската жега пред парламента:

Ladi 6 – Bang Bang

http://www.youtube.com/watch?v=Ipk-N6r6CeQ

Ladi 6 – Like Water

http://www.youtube.com/watch?v=AMfGodc7rzA

Ladi 6 – 98 till Now

http://www.youtube.com/watch?v=1yZm3Pbl8VA

Ladi 6 – Shine On

http://www.youtube.com/watch?v=8AhcZOfyBSE

Билети Рано Пиле” – 10/15 лв.ограничен брой само в магазин Яко /Граф Игнатиев 43/ или резервирай на 0886 3333 67

 

Стандартни билети- 15/20 лв. Онлайн и в мрежата на Eventim.bg / Офис 1, Германос, Пикадили, ОМВ/ и в мрежата на Tixgate.com /касите на ЕasyPay/

 

Дата: 13.09.2013 г.

Начало: 22.30

Място на събитието: Клуб „Микстейп 5” ( Бул.България 1- подлеза Галерия на НДК)

 

За повече инфо посетете:

страницата на събитието в facebook:

http://ladi6.com/;

https://www.facebook.com/ladi6

http://www.youtube.com/user/theladi6?feature=watch


468 ad