Dj Deekline vs Ed Solo ft. Mc Darisson

Dj Deekline срещу Ed Solo в спор за любимец на софийската публика ! 

Дуелът ще се води от Mc Darrison на живо от клуб Mixtape 5 на 1ви Октомври и ще се превърне в един мини/мани-фест за клъбърите. Grolsch ще се погрижи за  по време на горещия сблъсък бирата да е студена, както на всяко Grolsch Pop Up Party и ще добави онова различно усещане, което търсите, за да избухнете максимално. 

Dj Deekline отдавна е любимец на клубна София и не случайно името му и легендарните му партита присъстват и в епизод от нашумелия български сериал „Стъклен дом“.

„България е специална за мен, защото тук правя най-лудите си партита повече от 10 години, сноубордът е прекрасен, лятото е топло, а жените са горещи…“ споделя dj Deekline когато прие поканата на Eventease да се изправи срещу Ed Solo в този специален проект с името The Booty Farm Breaks Minifest 

Лондончанинът Еd Solo, който завладява все повече софиянки с  всеки  свой изминал ди-джей сет в столичните клубове и започна да застрашава  лидерство на  Deekline, който го покани за първи път през далечната 2004г на легендарното  Street Down Funk парти през 2004 в подлеза пред Президенството и Министерски съвет. Ed Solo  е  dj и продуцент, увличащ се от „счупените” бийтове, брейкc и drum and bass звученето със специално отношение към софийската клубна сцена. Зад гърба си има солидни колаборации с елита на брейкбийт сцената – Freq Nasty, Krafty Kuts, Splitloop, Skool of Thought и не едно и две култови парчета.

Домакин, съдия или просто несравним водещ на сблъсъка  между dj Deekline и Ed Solo ще бъде MC Darrison. Изпълнителят на V Recordings е неустоим с вложената във всяко едно от изпълненията си невъобразима енергия и позитивизъм, превръщайки с римите си всяко едно парти в танцов маратон. Започнал да римува още като ученик над текстовете на Salt N Pepa, творческата история на MC Darrison съвпада с историята на drum and bass културата, започнала през 90-те, както и тази на брейкбийт сцената, в която той има важна роля. Зад гърба си има успешни проекти с най-големите имена на сцената, между които Ed Rush & Optical, Bryan Gee, Total Science, Wayz, Dj Mace, Krafty Kuts, Freestylers, JFB, Baymont Bros, Netsky, Ez Rollers, Kosheen, Latin Dub Sound System и мн. др и заслужено е заел своето място на „Стената на славата” със статута „Drum and bass легенда“. За MC Darrison може да се говори много, но нищо не говори повече за него от лириките  му и затова е много по-добре  да го чуте – на 01.10.2011.

 

Продажбата на промо  билетите на цена от 20лв стартира  на 1-ви септември и ще приключи на 23.09.2011 в бар Петък, бул. Васил Левски 67, клуб Mixtape 5 (подлезът под Моста на влюбените). 

Промо билетие в мрежата на Eventim.bg (Офис 1, Германос, Пикадили, Технополис, ОМВ и др) ще струват 22лв. След 23.09.2011, ако има останали билети те ще са с 5лв  по-скъпи. Капацитетът на клуба ще бъде ограничен до 700човека.


468 ad