Stanton Warriors – New Album „The Warriors” Launch Party

 

По покана на EventEase, София ще бъде включена в турнето на Stanton Warriors по случай излизането на дългоочаквания им нов студиен албум „The Warriors”. Елитът на брейкбийт сцената ще постави нови измерения на понятието „истинска музика за танци“ пред българските фенове със специален ди-джей сет във вечерта на 4-ти Ноември в клуб Mixtape 5.
Stanton Warriors са едни от пионерите на танцувалната музика в Англия и със своя собстен стил, съчетаващ breakbeat, uk-garage, маями бейс в саунд с много вокали и масивни бас линии, те повече от 10 години не спират да са актуални и да разширяват работата си с имена от ранга на Fat Boy Slim, Missy Elliot, Basement Jaxx, Mylo, Busta Rhymes, Deep Dish и мн. др. С новите хитове „Get Up”, “Shoot Me Down” и „New York” от албума им „The Warriors“ те отново правят заявка за втора си номинация Grammy.Stanton Warriors са известни не само като продуценти но и с перфектните си гигове, в които не липсват експерименти със звуци, семпли от различни стилове като модерния напоследък дъбстеп до абстрактен хип-хоп. А бира Grolsch търси и подкрепя точно такива изпълнители – креативни и с разнообразно и различно звучене, затова и Stanton Warriors ще са гости на това Grolsch Pop Up Party http://www.facebook.com/grolschblockparty.bg

Самите те определят звука си като „low down booty electro punkishness“ и се заканват да изненадват българската публиката на 4 ноември на сцената на клуб Mixtape 5 подкрепени от българските ди-джеии Emil Prize, Miss Lina и Squadrum.

Продажбата на промо билетите на цена от 20 лв. стартира на 05.10.2011 и ще приключи на 23.10.2011 в бар „ПЕТЪК“, бул. Васил Левски 67, и club *MIXTAPE 5* ( бул. България 1, подлез „Галерия“).
Промо билетие в мрежата на Eventim.bg (Офис 1, Германос, Пикадили, Технополис, ОМВ и др) ще струват 22лв.
След 23.10.2011, ако има останали билети те ще са с 5лв по-скъпи.

Капацитетът на клуба ще бъде ограничен до 700 души !
Събитието е за лица навършили 18г.
Отваряне на вратите: 22.30 часа


468 ad